h

Nieuws uit 2013

18 december 2013

Eindejaarswens....

18 november 2013

Ons hart klopt wel links

Afgelopen raadsvergadering ging het weer eens ergens over. Niet over grote projecten of voetbalvelden, niet over grondexploitatie of het theater maar over reumapatienten en kinderen die in armoede opgroeien. De Reumapatientenvereniging Spijkenisse zal in 2015 worden getroffen.

Lees verder
18 november 2013

Wie zijn gat verbrandt…

Afgelopen raadsvergadering ging het wederom nergens over. Over tekorten op de begroting en de bezuinigingen die daardoor moeten plaatsvinden. En ze kwamen natuurlijk weer voorbij: een heel duur theater, een heel dure bibliotheek (die werd nog even badinerend “Glasbak” genoemd), teveel parkeergarages en de grondexploitatie. Tot grote ergernis van de VVD.

Lees verder
22 oktober 2013

Burgemeester Salet liegt niet over wachtgeld

  Dat zou eigenlijk de kop moeten zijn boven het artikel dat op 22 oktober in het AD is geplaatst door journalist Theo Teitsma. Maar ja, dat onze burgemeester niet liegt, is geen nieuws. Nu er staat dat “de burgemeester jokt” (dat klink toch gezelliger dan liegt) met daaronder de mededeling dat oud wethouder ’t Hart al 40.000 euro kreeg.

Lees verder
17 oktober 2013

De raad stemt unaniem

Het gebeurt niet vaak in de gemeenteraad van Spijkenisse, dat de voltallige gemeenteraad vóór een ingediende motie stemt. In de vergadering van 16 oktober 2013 gebeurde dat wel. Het ging om een motie van de PvdA en SP die betrekking had op ons Spijkenisse Medisch Centrum.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier