h

Nieuws, april 2013

29 april 2013

maandag 6 mei Informatieavond huurverhoging

De Socialistische Partij, afdeling Spijkenisse, organiseert op maandag 6 mei 2013 een informatieavond in verband met de komende huurverhoging.
Belangstellenden zijn welkom in de zaal van de Ontmoetingskerk aan het Koningin Wilhelminaplein 1 te Spijkenisse. De avond begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur). De koffie is gratis.
De avond is bedoeld voor huurders die te maken krijgen met huurverhogingen ingaande 1 juli 2013. Op deze avond zal aan huurders en belangstellenden uitleg gegeven worden over de huurverhogingen. Ook zal informatie worden gegeven over het indienen van bezwaren tegen de huurverhoging.

Lees verder
21 april 2013

Iedere burger......

wordt geacht de wet te kennen. U, ik, iedereen op Nederlands grondgebied, wordt geacht te weten wat mag en niet mag. Dat is wel heel veel gevraagd. Dat we niet op de stoep mogen fietsen weet iedereen. Ook dat je niet mag stelen. We mogen ons bij overtreding van de regels niet verschuilen achter: "Mocht dat niet? Dat wist ik niet". En toch gebeurt dit. En het is nog begrijpelijk ook…..

Lees verder
1 april 2013

Gekke Henkie.....

Het scheelde niet veel of Emiel Roemer kreeg deze titel aangereikt. In de media werd hij afgemaakt toen hij vlak voor de verkiezingen stelde dat de 3%- norm die Brussel stelt voor de SP niet heilig was. Heel politiek Nederland viel over hem heen. Hoe kon hij het in zijn hoofd halen dit te roepen. Hij was niet langer betrouwbaar. De SP was niet langer serieuze kandidaat voor een te vormen kabinet. Nu zijn zelfs de Grote Vier van de VVD (Wiegel, Bolkestein, Nijpels en van Aartsen) het er over eens dat het niet langer goed is om de 3%-norm aan te houden. Dat was niet het enige dat Emiel naar voren bracht om de crisis sociaal aan te pakken.

Lees verder

U bent hier