h

Hoge energierekening? Stuur hem naar Den Haag

9 september 2022

Hoge energierekening? Stuur hem naar Den Haag

 

Dame die hoge rekening ziet

 

 

De energierekening stijgt enorm. Maar dit kabinet wil niets meer doen om de energierekening voor dit jaar te verlagen.

Wij willen dat de energierekening dit jaar nog wordt verlaagd, zodat mensen niet in de problemen komen. Dat stellen we nu al voor, maar we zullen dit voorstel weer doen tijdens de Algemene Beschouwingen, het grote debat na Prinsjesdag over de plannen van dit kabinet.

Dit kabinet sluit de ogen voor de stijging van de energierekening. Daarom willen we dat aan hen duidelijk maken. Is jouw energierekening gestegen? We willen jou dan vragen een kopie van de rekening op te sturen zodat we deze tijdens het debat, samen met een hele stapel rekeningen van andere mensen, kunnen laten zien aan het kabinet. Het kan een kopie zijn van de rekening, een kopie van het voorschot dat is gestegen, of een ander document dat laat zien hoeveel je moet (gaan) betalen.

Je kunt de kopie mailen aan: energierekening@sp.nl of uitprinten en sturen per post aan de SP Tweede Kamerfractie, Postbus 20018, 2500 EA Den Haag. Natuurlijk gebruiken we de informatie alleen helemaal anoniem, dus maak de persoonsgegevens die erop staan onleesbaar.

De rekeningen moeten uiterlijk voor 16 september binnen zijn, dan kunnen we ze gebruiken tijdens het debat met Rutte en Kaag.

Reactie toevoegen

U bent hier