h

Heeft u al een tas met een “Boodschap van uw SP”?

10 juni 2018

Heeft u al een tas met een “Boodschap van uw SP”?

Foto: SP

Heeft u al een tas met een “Boodschap van uw SP”?

Wij zijn er aan gewend inmiddels, de SP tassen met een boodschap lijken wel vleugels te hebben, want ook op het “Plateau” vlogen zij weg, kortom in Spijkenisse Noord zijn zij niet meer weg te denken uit het straatbeeld, dat is een zekerheid

.

Foto: SP

Wij waren blij om te horen, dat leerkrachten het belangrijk vinden om de kinderen al vroeg kennis te laten nemen van de politiek, zeker nu de volgende verkiezingen, die van Provinciale Staten zullen zijn, wellicht wat onderschat door enkele bewoners van Nissewaard? En zo werden ons meer positieve zaken gemeld, waarvoor onze dank. Ook gaven jongeren aan geïnteresseerd te zijn in de plaatselijk afdeling van de SP, dat biedt perspectief voor de toekomst, denken wij en spreken de wens uit, dat er meer zullen zijn en vooral komen.

Foto: SP

Ook worden er min puntjes gemeld: de geld automaat op het Plateau, was defect en de vraag werd gesteld hoe lang het zou het nu weer duren, voordat men hem weer gerepareerd zou hebben, wij wachten met spanning af, want er zijn nog veel problemen: roltrappen die niet werken en het te lang duurt voordat zij gerepareerd zijn, dus automatisering en robotisering, enz kennen zo ook hun problemen, dat wordt nu in 2018 steeds duidelijker.

Heeft u ook iets belangrijks te melden aan ons: uw SP maak dan gebruik van de mogelijkheden op, deze site en meldt het ons: positief of negatief wij horen het graag. Natuurlijk kunt u ook lid worden van de SP voor minder dan 1,69 per maand: eerder een kans dan een bedreiging, lijkt ons?

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier