h

SP boos over publicatie AD rond Oudenhoorn

14 december 2017

SP boos over publicatie AD rond Oudenhoorn

SP afdeling Nissewaard is boos over de publicatie in het AD
van donderdag 7 december j.l.. De reden hiervoor is een aperte onjuistheid.

De SP was de enige partij die tégen het voorstel stemde om akkoord te gaan met het voorliggende plan omdat Hellevoetsluis bereid was minimaal 8 mln te betalen terwijl de provincie het bedrag op 9.5 mln had gezet. Over de resterende 1,5 mln moet nog maar eens gesproken worden, zo vindt Hellevoetsluis. En dat was niet de afspraak die eerder werd gemaakt. Nu is door de journalist de geschreven dat alle partijen vóór het voorstel hebben gestemd. En dat is absoluut onwaar. Wij willen dat aan onze achterban duidelijk maken. Vandaar dat wij rectificatie wilden. Daags na publicatie zonden wij een brief aan het AD met het verzoek ons commentaar bij de brieven te plaatsen maar hier werd niets mee gedaan. Als dit de opmaat is voor objectieve journalistiek naar de verkiezingen toe, houden wij ons hart vast. Zelf doen wij niet mee, maar het is onverteerbaar te lezen dat wel aandacht wordt besteed aan twee laffe raadsleden van Nissewaard Lokaal die niet aan de stemming wensen deel te nemen en weglopen, terwijl een volhardend standpunt van SP niet wordt belicht. Dat had de journalist van Groot Nissewaard gelukkig beter begrepen. Die deed uitgebreid en objectief verslag van hetgeen is besproken. Daar heeft de lezer wat aan.

Reactie toevoegen

U bent hier