h

SP doet niet mee bij Gemeenteraadsverkiezingen Nissewaard

16 juni 2017

SP doet niet mee bij Gemeenteraadsverkiezingen Nissewaard

Een duidelijk besluit. Geen twijfel over mogelijk. De SP doet in Nissewaard niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

De reden hiervoor is dat er momenteel geen mogelijkheid is om voldoende mensen op de lijst te krijgen die in staat zijn de kiezers goed te vertegenwoordigen. Al gerui-me tijd geleden zijn de leden in staat gesteld zich verkiesbaar te stellen. Daar zijn onvoldoende reacties op gekomen. “Het is een bittere constatering dat de SP na 8 jaar geen bijdrage meer kan leveren aan het bestuur van de stad. Zeker omdat het niet ondenkbaar was dat wij 4 of 5 zetels zouden gaan halen bij de komende verkiezingen. De komende 4 jaar zullen wij alles in het werk stellen om er in 2022 weer bij te zijn”, aldus fractievoorzitter Hans Mellink. Het betekent niet dat de afdeling opgeheven wordt. Integendeel. Zij gaat gewoon door met activiteiten maar is vanaf maart 2018 niet in de gemeenteraad vertegenwoordigd. Burgers kunnen altijd een beroep op de partij doen wanneer zij in de knel komen of problemen signaleren die naar hun mening onvoldoende door het stadsbestuur worden aan-gepakt. En daarvoor zal men de SP echt wel weten te vinden.

Reactie toevoegen

U bent hier