h

SP aanwezig op WC Waterland

17 juni 2017

SP aanwezig op WC Waterland

Vandaag waren SP-ers aanwezig op winkelcentrum Waterland.

Behalve het bericht dat de SP niet mee zal doen met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was daar vooral de zorg om de bezetting van de winkels in het winkelcentrum onderwerp van gesprek. Lidl gaat waarschijnlijk weg. Bien Connue vertrok recent en laat een grote open plek achter. En of Blokker nog langer blijft voortbestaan is ook nog de vraag. Dat zou een behoorlijke kaalslag betekenen voor het winkelcentrum dat nog niet zo lang geleden is opgeknapt. SP-ers Fred Ritskes, Erik van Donk en Hans Mellink spraken met bewoners en andere politici. Dit alles op uitnodiging van de Bewonersgroep Waterland die gezorgd heeft voor koffie, thee en de banken en tafels om aan te zitten.

Reactie toevoegen

U bent hier