h

De laatste ronde......

13 maart 2017

De laatste ronde......

Foto: Hans Mellink / hmellink@tomaatnet.nl

Eindelijk is het zover; de laatste ronde voor de campagne en woensdag naar de stembus. De afgelopen weken zijn wij herhaaldelijk op de markt geweest en zaterdag sloten wij af op het Uitplein.

We waren niet de enige partij. Ook de SGP, het CDA en de VVD waren aanwezig. Voor het winkelend publiek wel zo prettig omdat de mensen bij diverse verschillende partijen hun oor te luister kunnen leggen. We spraken zwevende kiezers, boze kiezers, niet-kiezers en blije kiezers. De zorg, het pensioen en goedkoper wonen waren de meest genoemde onderwerpen  waarop men de keuze wilde gaan bepalen. Een meerderheid van de mensen die wij spraken wil liever niet verder met Rutte. Als dit een voorbode is van de uitslag dan kunnen wij tevreden zijn. Het belooft het een spannende woensdagavond te worden.

GA WEL STEMMEN WANT: NIET STEMMEN = RUTTE STEMMEN !

Reactie toevoegen

U bent hier