h

SP steunt Bewonersvereniging Waterland

13 januari 2017

SP steunt Bewonersvereniging Waterland

Bewonersvereniging Waterland en bewoners uit de wijk vertelden ons dat zij zich zorgen maken.

Allereerste om het feit dat wijkactiviteiten zeer belangrijk gevonden worden maar zij niet ervaren dat zij voldoende gesteund worden door de Gemeente. Dat zou beter kunnen.  Eigenlijk zou er weer een Wijkcentrum moeten komen. Zeker als je bedenkt dat er ongeveer 9.000 mensen in de wijk wonen. Kinderen die nu mee kunnen doen aan activiteiten moeten daarvoor naar de vogelvereniging aan de Maaswijkweg. Voor die doelgroep is dit in de ogen van de Bewonersvereniging geen geschikte locatie. Daarbij komt dat het Winkelcentrum Waterland in de beleving van de gebruikers achteruit gaat. Mensen voelen zich in toenemende mate onveilig en het winkelaanbod loopt terug in variatie. Graag zouden bewoners zien dat ook daar wat aan gebeurt. Redenen voor ons om het College vragen hierover te stellen.

Reactie toevoegen

U bent hier