h

Anti TTIP demonstraties op 28 mei

15 mei 2016

Anti TTIP demonstraties op 28 mei

Na de vele berichten in de media en de TTIP-leaks van Greenpeace blijkt dat steeds meer mensen en organisaties kritisch kijken naar dit handelsverdrag. Het wordt steeds duidelijker dat dit verdrag een race to the bottom betekent op het gebied van lonen, arbeidsvoorwaarden, milieu en voedselveiligheid. Ook dreigt het verdrag een opstap te vormen voor miljoenenclaims door Amerikaanse bedrijven. Het 'Platform TTIP Referendum', een samenwerkingsverband van onder andere Milieudefensie en Food Watch, voert de druk op de Nederlandse en Europese politiek steeds verder op.

Er wordt gestreefd naar het organiseren van een  referendum. Daarvoor zijn nu al ruim 149.000 (streven = 200.000) digitale handtekeningen gezet. Ook u kunt meedoen met de online petitie op: https://ttip-referendum.nl/ 

Op 28 mei is het opnieuw tijd voor actie. Op een groot aantal plaatsen worden dan manifestaties georganiseerd. Mee doen? Kijk voor meer informatie op https://ttip-referendum.nl/ Ook op de SP website van SP Nissewaard wordt informatie gepubliceerdover bijeenkomsten in de regio  zodra deze informatie beschikbaar is. 

Reactie toevoegen

U bent hier