h

SP gaat op zaterdag 3 oktober voor de Zorg de markt op.

27 september 2015

SP gaat op zaterdag 3 oktober voor de Zorg de markt op.

Foto: SP
Afgelopen mei deed SP Nissewaard mee aan het verzamelen van handtekeningen voor de FNV-actie Red de Zorg. Tijdens het verzamelen van handtekeningen bleek dat de mensen van Nissewaard het gedoe rond de zorg helemaal zat zijn. Daarnaast waren wij niet gerust op de kwaliteit van de zorg. De wethouder kon geen uitleg geven voor het resultaat van het klanttevredenheidsonderzoek. Was men nu zo tevreden over de geleverde diensten of omdat degene die het werk deed zo gezellig was?
Om dat en meer helder te krijgen staat de SP op zaterdag 3 oktober a.s. tussen 11.00 en 13.00 uur op de Markt in Spijkenisse. Aan bezoekers van de markt zal naar hun ervaringen worden gevraagd. Daarnaast is er natuurlijk ook gelegenheid om andere zaken aan de orde te stellen. Wij zien u graag!

Reactie toevoegen

U bent hier