h

Verkiezingscampagne SP Nissewaard gestart!

29 augustus 2014

Verkiezingscampagne SP Nissewaard gestart!

De verkiezings- campagne van de SP is gestart op zaterdag 30 augustus. Tijdens een verkiezingsbijeenkomst, in een zaal van de Ontmoetingskerk aan het Wilhelminaplein in Spijkenisse, werd het verkiezingsprogramma openbaar gemaakt en werden de kandidaten voor de verkiezingen voorgesteld.
De huidige fractievoorzitter Hans Mellink zal de lijst voor de socialistische partij aanvoeren.

In zijn openingstoespraak gaf Hans Mellink zijn visie over de inzet die de SP Nissewaard zal hebben. "Nissewaard moet vooral een sociale stad worden, is ons idee. Een stad waarin de burgers zich veilig voelen, fijn kunnen wonen en op een goede manier met elkaar leven. Een stad waar de burgers gelijkwaardig zijn aan elkaar, solidair zijn met elkaar en waar de menselijke maat de boventoon voert. Dat moet zich uiten in een samenleving waar meedoen belangrijk is, waar de burgers naar elkaar omkijken en waar zij invloed hebben op wat er in hun buurt gebeurt."
Om dat te bereiken zal er in Nissewaard wel iets moeten veranderen:" We moeten een stadsbestuur krijgen dat open staat voor de ideeën van anderen. Zowel van andere partijen, als van de burgers. De verhoudingen liggen nu scheef waarbij onze stadspartij (ONS-red) in onze ogen teveel invloed heeft in het stadsbestuur. Dat mag een paar ONS minder. Daarnaast wordt niet altijd goed geluisterd naar burgers. Daardoor ontstaat verwarring, teleurstelling, boosheid en verdriet bij diegenen die het betreft. Daar willen wij anders mee omgaan."

Reactie toevoegen

U bent hier