h

SP Spijkenisse feliciteert geslaagden

30 juni 2014

SP Spijkenisse feliciteert geslaagden

Leden van de afdeling zijn op bezoek geweest bij meer dan 40 eindexamenkandidaten die in de afgelopen weken zijn geslaagd voor het schoolexamen. Bij woningen waar een vlag zichtbaar was met een daaraan bevestigde tas werd aangebeld en aan de geslaagde scholer werden de gelukwensen overgebracht. 

Er werd een kort gesprekje gevoerd waarin werd gevraagd naar de studie en ook eventuele vervolgstudie. Opvallend was dat nagenoeg alle scholieren, na een welverdiende vakantie, een vervolgopleiding willen starten. 

Behalve gelukwensen werd ook een kado overhandigd in de vorm van een SP tas met daarin leuke gadgets maar ook informatie over de SP en ROOD activiteiten.

De scholieren (en ouders) reageerden erg positief op deze actie.

Reactie toevoegen

U bent hier