h

SP op Vliegerfestival Spijkenisse

30 juni 2014

SP op Vliegerfestival Spijkenisse

Op zondag 22 juni was de SP afdeling actief tijdens het Vliegerfestival aan de oever van de oude Maas. Op een zonovergoten terrein werd de grote SP vlieger opgelaten terwijl aan kinderen SP Vliegers werd uitgedeeld. De kleinste kinderen konden een SP ballon meenemen. Natuurlijk zijn ook weer de SP tomaatsponzen uitgereikt.

Het Festival werd dit jaar erg goed bezocht door duizenden belangstellenden. De hele dag zijn bij de bezoekers de SP vliegers in beeld geweest en zijn veel gesprekken gevoerd met passerende wandelaars. Er bleek veel belangstelling te zijn voor de sp activiteiten en de reacties op onze activiteiten waren erg posititef.

Helaas konden niet alle kinderen blij gemaakt worden met een vlieger omdat die al snel op waren. We hebben de kinderen die wij moesten teleurstellen beloofd volgend jaar weer mee te doen.

Reactie toevoegen

U bent hier