h

Red de bomen in het Hartelpark!

5 mei 2014

Red de bomen in het Hartelpark!

De gemeente Spijkenisse is van plan 120 oude populieren in het Hartelpark te gaan kappen. Deze 50 jaar oude populieren moeten ruimte maken voor een hondenvereniging, die op haar beurt weer moeten wijken voor een afdeling Stadsbeheer van de gemeente.

Vele omwoners zijn het geheel niet met dit plan eens. Deze oude bomen vormen volgens hen niet alleen een mooi stuk natuur, maar ook een tehuis voor vele diersoorten en een natuurlijke buffer tegen het geluid en de stof van de industrie. Ook de SP maakt zich erg veel zorgen over dit plan. De SP vraagt zich af of het werkelijk nodig is deze bomen op te offeren, wanneer er zoveel andere plekken in Spijkenisse zijn waar de afdeling Stadsbeheer naar toe zou kunnen verhuizen. De SP steunt de acties van de buurtbewoners dan ook van harte. Steunt u hun actie ook? Kom dan eenvoudig in actie, door deze online petitie  te tekenen: http://petities.nl/petitie/red-de-bomen-van-hartelpark-oost. De petitie zal waarschijnlijk op 23 juni aan het college worden aangeboden.

Reactie toevoegen

U bent hier