h

Ook burgemeester Salet tekent petitie kinderpardon!

20 mei 2014

Ook burgemeester Salet tekent petitie kinderpardon!

Op de website van Defence for children blijkt dat nu ook burgemeester Salet van Spijkenisse de petitie voor een ruimer kinderpardon heeft getekend.

Deze petitie is speciaal bedoeld voor de enkele honderden kinderen die geen gebruik konden maken van het 'normale' kinderpardon, omdat zij niet voldeden aan enkele formele eisen. Zo verbleven sommige van deze kinderen - die al langer dan vijf jaar in Nederland wonen - niet de hele tijd in een asielzoekerscentrum. Waarom? Omdat de overheid ze er zelf uit had gezet. Desondanks vormt dit nu reden om deze kinderen alsnog uit te gaan zetten, nadat ze al helemaal verworteld zijn met Nederland. SP Spijkenisse/Nissewaard is blij dat burgemeester Salet - net als veel andere burgemeesters  - inziet dat hier kinderen slachtoffer worden van kromme regels. Wilt u ook protesteren tegen deze belachelijke situatie? Teken dan de petitie op http://www.defenceforchildren.nl/p/396/3570/mo480-cg320/mo481-cg320/mo54....

Reactie toevoegen

U bent hier