h

Als jongeren niet van zich laten horen, dendert de EU-trein door

19 mei 2014

Als jongeren niet van zich laten horen, dendert de EU-trein door

Op donderdag 22 mei is de keuze aan jou. Dan mag jij stemmen over de toekomst van de Eur opese Unie. Veel jongeren twijfelen of en op welke partij ze gaan stemmen. Logisch, want de Europese Unie is ingewikkeld en staat ver van ons af. Daarom wil de SP de EU flink veranderen.

De SP en ROOD verzetten zich tegen politici die van Europa één land met één regering willen maken. Wij accepteren niet dat Brussel onze economie kapot bezuinigt waardoor de werkloosheid blijft toenemen. Er moet juist nu geïnvesteerd worden in werk, zodat jongeren niet langer werkloos thuis zitten.

Daarom zegt de SP: Superstaat nee, samenwerken ja. Wie in Nederland voor 100% sociaal kiest, stemt op 22 mei SP. Wil je kennis maken met een jonge SP-kandidaat? Lees dan hier een interview met Niels Jongerius (29), nummer vijf op de lijst van de SP.Als jongeren niet van zich laten horen, dendert de EU-trein door.

Reactie toevoegen

U bent hier