h

Complot tegen SP Spijkenisse?

14 april 2014

Complot tegen SP Spijkenisse?

Je zou het kunnen denken. Eerder in deze raadsperiode kwamen vragen van de SP niet aan.

Sommige complotaanhangers zouden er zeker van zijn. De SP wordt dwarsgezeten. Want wat zou het leven zijn zonder complotten? Maar in dit geval is het niet waar. Wat is er aan de hand? In de vergadering van de Commissie ROB vertelde een inspreker dat alle politieke partijen door haar waren geïnformeerd via de e-mail. Ons steunraadslid Fred Ritskes heeft een bijzonder goed geheugen, maar kon zich geen bericht herinneren. Dhr. Scheek van de VVD meldde direct dat 14 juli 2013 om 17.50 uur een mail was gestuurd door de familie van Leenen. Ook naar de SP zou die hebben ontvangen. Het is op zijn zachtst gezegd merkwaardig dat wij niet hebben gereageerd. En als je dan niet reageert, neem je de burger(s) niet serieus. Wij nemen burgers altijd serieus. Dus maar op onderzoek uit. Nu blijkt uit dat onderzoek, dat de Gemeente voor alle partijen mailboxen heeft aangemaakt. In ons geval sp@spijkenisse.nl. De mail die binnenkomt wordt direct aan de betreffende raads- en steunraadsleden doorgestuurd. Dat is bij de SP nooit gebeurd. Het was een kwestie van een vinkje zetten of een knopje overhalen. Inmiddels is dat wel gebeurd, maar vervelend is het wel. Wij stonden mooi voor paal gisterenavond. Voor alle duidelijkheid: de partij is vanaf vandaag niet alleen via spijkenisse@sp.nl (onze eigen mailbox) maar ook via sp@spijkenisse.nl bereikbaar. Ik kreeg bij de test die ik uitvoerde, nog geen mail doorgestuurd, maar de steunraadsleden Blok en Ritskes wel. Dus mailen maar……

Hans Mellink

Reactie toevoegen

U bent hier