h

ROOD SPIJKENISSE LANCEERT OFFLINE FACEBOOK WALL

4 maart 2014

ROOD SPIJKENISSE LANCEERT OFFLINE FACEBOOK WALL

Hoe kom je te weten wat er in een stad leeft, als de inwoners nog helemaal niet weten dat je bestaat? ROOD Spijkenisse besloot dit probleem op te lossen door de straat op te gaan met haar Facebookpagina en de Spijkenissers te vragen wat zij vinden dat er in Spijkenisse veranderen moet.
ROOD Spijkenisse wilde graag horen wat de echte Spijkenissers bezig houdt en wat zij vinden dat er beter kan in hun stad. Omdat de afdeling nog in oprichting is, weten echter nog niet veel mensen de weg naar de Facebookpagina van ROOD Spijkenisse te vinden. De afdeling besloot daarom hun Facebookpagina maar naar de mensen te brengen! Op vrijdag 21 februari voerde ROOD Spijkenisse allerlei gesprekken met inwoners in het centrum van Spijkenisse. Mensen konden suggesties opplakken op de Facebook wall of al opgeplakte ideeën liken. De inwoners gaven bijvoorbeeld aan dat er meer activiteiten georganiseerd moeten worden voor jongeren en dat er meer goedkope woningen moeten komen in Spijkenisse. De komende tijd gaat ROOD Spijkenisse keihard haar best doen deze en andere problemen op de agenda te zetten in de Spijkenisser politiek.

Wil jij ook meehelpen met ROOD Spijkenisse? Hou de Facebook pagina in de gaten voor activiteiten of neem contact op met Roxanne Corzilius.

Reactie toevoegen

U bent hier