h

Let op: Potje Bijzondere Bijstand nog lang niet leeg!

14 oktober 2013

Let op: Potje Bijzondere Bijstand nog lang niet leeg!

Het blijkt dat de gereserveerde gelden voor het zogenaamde persoonlijk minimabudget (voorheen de langdurigheidstoeslag en de kindgebondentoeslag) lang niet zijn uitgegeven

Er werd hiervoor een bedrag gereserveerd in de begroting. Nu blijkt dat bedrag veel groter dan het beroep dat er op wordt gedaan. Er is nog minimaal € 200.000 over.
Wilt u weten of u in aanmerking kunt komen voor deze uitkering kijk dan eens op de gemeentelijke website of bel met het Stimos. Kent u mensen in uw omgeving die misschien in aanmerking komen voor deze uitkering, laat hen dat weten. Het blijkt dat nog altijd inwoners van onze stad niet weten waar ze recht op hebben.
Op de Website www.spijkenisse.nl is het lastig informatie over deze regeling te vinden. U kunt u bij de “zoekopdracht” de woorden “Persoonlijk minimabudget” ingeven. Dan krijgt u informatie te zien over dit onderwerp. Komt u er niet uit of heeft u vragen dan kunt u terecht bij het Stimos (formulierenbrigade) met telefoonnummer: (0181) 69 67 15. U kunt ook een bezoek brengen aan de Uitstraat 8-18. Voor opmerking en vragen kunt eventueel ook contact opnemen met de SP afdeling Spijkenisse.

U bent hier