h

SP Facebookpagina voor jongeren!

10 maart 2013

SP Facebookpagina voor jongeren!

De lokale SP afdeling gaat zich meer richten op jongeren in Spijkenisse

Sinds enige tijd is er binnen de SP afdeling Spijkenisse een mediagroep actief. Deze groep zal verantwoordelijk zijn voor alle communicatie met en berichten in de media. Na overleg is besloten dat wij meer gebruik kunnen en willen maken van sociale media. Omdat sociale media vooral gebruikt wordt door jongeren en wij wel wat meer actieve jongeren kunnen gebruiken, hebben wij ervoor gekozen om te beginnen met een Facebookpagina voor onze jonge SP leden. De Facebookpagina is te vinden op http://www.facebook.com/SpSpijkenisse of door te zoeken naar SP Spijkenisse. De Facebookpagina zal gebruikt worden als informatievoorziening en als plek voor jongeren om hun mening te geven over actuele onderwerpen. Een Facebookpagina heeft voor ons veel toegevoegde waarde omdat het een laagdrempelige manier is om in contact te komen met onze leden en sympathisanten. Er kunnen makkelijk peilingen gehouden worden en meningen, filmpjes en interessante artikelen worden gedeeld. Als deze Facebookpagina een succes blijkt zullen wij onze bereikbaarheid via sociaal media in de toekomst gaan uitbreiden. De Facebook pagina wordt beheerd door Roxanne, met vragen en/opmerkingen kunt u dan ook bij haar terecht per telefoon 0181-774687.

U bent hier